HIPP Babyzacht Luiers, Maat 1 Newborn

Houdt betrouwbaar droog - dag en nacht

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

HIPP Babyzacht Luiers, Maat 5 Junior
HIPP Babyzacht Luiers, Maat 4 Maxi
HIPP Babyzacht Luiers, Maat 3 Midi
Beschrijving

Ook voor pasgeborenen is een goed passende luier onmisbaar! De dubbele lekbescherming met een beproefde absorberende kern en geoptimaliseerde beenmanchetten houdt je veilig en betrouwbaar droog - dag en nacht.

Extra zacht en ademend, de luiers zijn ideaal voor de gevoelige babyhuid. De innovatieve pasvorm sluiting houdt overal op de luier. Een praktische nattigheidsindicator laat je efficiënt zien wanneer het tijd is om de luier te verschonen (geel - alles in orde; blauw - tijd om te wisselen).

Om het risico op allergieën vanaf het begin te minimaliseren, zijn de luiers vrij van ongewenste toevoegingen - vrij van parfum en lotion, chloor en natuurlijke latex. De vulling van de luiers wordt verkregen uit natuurlijke bronnen (FSC-gecertificeerde bronnen). De productie is klimaatneutraal met gebruik van hernieuwbare energie. Geen genetische manipulatie. OEKO-TEX® Standard 100.

De HiPP Baby Soft Luiers in maat 1 Newborn zijn geschikt voor baby's met een gewicht van 2 - 5 kg en kledingmaat 50 - 56. Voor een betrouwbare bescherming moet de luier goed passen. Als je twijfelt en jouw baby tussen twee maten zit, is de kleinere maat aan te raden.

Merken: HIPP
Huidtype: Gevoelige huid
Vrij van: Parfum
Certificaten: OEKO-TEX® STANDARD 100

recensies in Nederlands voor HIPP Babyzacht Luiers, Maat 1 Newborn