PURE SKIN FOOD cadeausets voor de kerst!

PURE SKIN FOOD cadeausets voor de kerst!

Kom op tegen vrouwenhandel en geweld tegen vrouwen met PURE SKIN FOOD

Ben je op zoek naar een mooi en duurzaam cadeau? Wij hebben precies wat je zoekt! De cadeausets van PURE SKIN FOOD zijn niet alleen liefdevol verpakt en geven je huid een echte verzorgende boost, maar zijn ook een gericht voorbeeld tegen vrouwenhandel en geweld tegen vrouwen.

Pure Skin Food doneert 20% van de opbrengst van elke gekochte geschenkdoos aan de Weense vereniging Footprint.

Wat is Footprint?

Het is bijna niet te geloven, maar zelfs in 2021 is minstens één op de drie vrouwen nog steeds het slachtoffer van fysiek of seksueel geweld! Footprint is een organisatie die luistert naar betrokkenen, hen adviseert en individueel ondersteunt. Hier krijgen ze een open oor, anoniem, zonder ze in een slachtofferrol te dwingen. Een veilige en vertrouwde ruimte voor uitwisseling.

Directeur Hannah-Isabella Gasser heeft zich tijdens haar afstudeeronderzoek en in vervolgstages bij verschillende instellingen intensief beziggehouden met het onderwerp vrouwenhandel. Samen met Hannah Lux ontwikkelde ze het idee in 2011 wat leidde tot de oprichting van de vereniging.

Footprint werkt gefinancierd door donaties, dus het is des te belangrijker om de organisatie keer op keer onder de aandacht te brengen!