Stevig en bekwaam! Beautybars voor huid en haar

Stevig en bekwaam! Beautybars voor huid en haar

Op het eerste gezicht lijken ze bescheiden, maar ze veroveren alle badkamers stormenderhand: de beautybars, oftewel vaste zepen in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor haar- en doucheverzorging.

De reden is eenvoudig uit te leggen: de trend naar meer milieubewustzijn en duurzaamheid houdt zeker niet op, en dat is maar goed ook. Veel fabrikanten spelen in op de toegenomen vraag en passen hun assortiment aan met plasticvrije alternatieven. Vooral in de haarsector is het aanbod inmiddels enorm en biedt haarzepen voor elk haartype.

De tweede generatie vaste verzorgingsproducten inspireert inmiddels met nieuwe recepten en is nauwelijks te vergelijken met conventionele zepen. Dankzij milde ingrediënten en plasticvrije verpakkingen zijn de solide verzorgingsproducten echte duurzaamheidssterren. Beautybars reinigen de huid en het haar bijzonder zacht en ontvouwen hun effect zodra ze in contact komen met warmte. Bovendien zijn ze dankzij hun formaat bijzonder praktisch voor onderweg en nemen ze weinig ruimte in beslag in je bagage.

Bewaren en hygiëne

Denk er altijd aan om de bar altijd goed uit te spoelen voor gebruik. Vooral vochtige omgevingen zijn een absoluut paradijs voor bacteriën! Bewaar jouw bar daarom altijd op een zeepschaaltje of vergelijkbaar product met groeven om te drogen!