Veet Minima Pure Koude Waxstrips voor Gezicht

Effectieve ontharing thuis

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Veet Men Power Effect Ontharingsgelcrème
Veet Minima Suiker Wax
Veet Men Intiem Ontharingskit
Beschrijving

Gezichtshaar snel en eenvoudig verwijderen met Koude Waxstrips van Veet. De ontharingsmethode is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid en verwijdert effectief zelfs de kleinste haartjes. Je huid is merkbaar gladder en de strips zijn ideaal voor gebruik op de bovenlip, wangen en kin. De kleine strips zijn een ideale behandeling voor thuis en kunnen tot vier weken lang zorgen voor een gladde huid zonder teruggroeiende haren.

Toepassing:

  1. Wrijf de koude waxstrips tussen je handen om ze langzaam op te warmen.
  2. Maak de koude waxstrip aan het afgeronde uiteinde langzaam los en bevestig deze op de gewenste plek in de groeirichting.
  3. Strijk de strip vervolgens meerdere keren met de handpalm in de richting van de haargroei glad, houd je huid goed strak en trek met een snelle beweging tegen de haargroeirichting in.
  4. Waxresten kunnen met de nabehandelingsdoekjes worden verwijderd. Wij raden je aan de gebruiksaanwijzing vooraf goed door te lezen.
Merken: Veet
Producteigenschappen: Glanzend
Algemene Informatie: Gebruik elk product slechts één keer en gooi het na gebruik weg bij het restafval. Gooi het niet in het toilet.

recensies in Nederlands voor Veet Minima Pure Koude Waxstrips voor Gezicht